Triathlonbutiken gör mig starkare!


2015 har varit en lyckad säsong med resultat jag knappt vågat drömma om. Jag är riktigt nöjd!.. Och nu vill jag ännu mer, bli ännu starkare och ha ännu mer kul! Upplägget inför kommande säsong kommer vara ganska likt som inför 2015, men nu med en STOR nyhet. Jag kommer få träna och tävla med produkter från Triathlonbutiken!.. Hur kul som helst!!

Triathlonbutiken är leverantörer av produkter från Orca, som bl.a tillverkar riktigt snabba dräkter för triathlon och öppetvatten-simning. Den nya våtdräkten som exempel, Orca Alpha 1.5, är verkligen ”one of a kind” med 0,88 mm (!) tunt material vid axlarna som gör rörelsefriheten näst intill obegränsad! Surfa gärna in på Triathlonbutiken.se och klicka er runt, där finns mycket häftigt vill jag lova =)

Stort tack!!tributikorca2

Jag och Oskar Djärv känner oss starka..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s