Batterierna är laddade inför säsongens (nedan listade) tävlingar!

Efter en långhelg hemma i Vetlanda förra veckan är jag nu tillbaka i Falun. Med bra träning, ett klubbmästerskap (med vinst!), mat och skönt sällskap med familj och vänner så är nu batterierna laddade för några spännande och roliga veckor i Falun!

Första året på Tränarprogrammet på Högskolan Dalarna börjar närma sig sitt slut. Det har varit skoj och lärorikt, och jag känner att mycket jag lärt mig har varit till stor nytta i ”verkliga livet” både som triathlet och person. Så känns skoj! Men nu är det snart sommar, vilket innebär tävling, och det är där fokuset kommer hamna nu 🙂

I sommar har jag nu för tredje året i rad fått möjlighet att jobba på specialavdelningen på Ica Maxi i Falun. Detta jobb funkar kanonbra under tävlingssäsongen då jag får jobba lagom många timmar och samtidigt vara ledig de dagar jag behöver. Så superglad för det!!

Nu till ”the real deal!” För här nedan följer ett preliminärt schema på de tävlingar jag hittills planerat att köra denna säsong. En del tävlingar ”viktigare” (läs typ roligare/ häftigare/ mer spännande) än andra. Men här kommer de iaf:

29/4- Höglandets Triathlon. KM Sprint
13/5- Rättviksloppet. 10km (löpning)
28/5- Hallstahammar Triathlon. 2x supersprint
11/6- Uppsala Triathlon. SM olympisk distans
1/7- Söderhamn Triathlon
5/7- Borås Triathlon. SM sprintdistans
23/7- Gävle Triathlon
5/8- Malmö Triathlon
12/8- Västervik Triathlon
16/8- Kalmar Minitri
18/8- Vetlanda Citylopp. 10km (löpning)

Som ni ser är det enbart tävlingar på kortdistans, vilket jag kommer hålla mig till denna säsong. Men nästa år kommer jag nog inte kunna hålla mig till att inte köra ett par tävlingar även på de längre distanserna.

Hoppas vi ses ute på/bredvid tävlingsbanan. Summer is coming!! 😀

 

13938581_576792432492737_532292042495022391_n

Malmö ETU-16

 

 

 

/ Rasmus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s