Jobbet är (typ) gjort!

Hej!!

Om man tar en titt på mitt senaste inlägg så kan man där se att det börjar närma sig! SM på den olympiska distansen (1500m-40km-10km) i Uppsala är bara dryga veckan bort nu. Detta är en av säsongens stora höjdpunkter, och jag känner mig redo!

Efter mitt senaste inlägg har jag lyckats får några race i benen och lika så några positiva formbesked. Jag och träningspolaren Astrid gjorde 13/5 en dagsutflykt till Rättvik där 10 km stadslopp serverades. Med en lagom kuperad bana, kanonväder och bra sparring kunde jag putsa till mitt nästan 3 år gamla personbästa. Nya 10km-tiden att slå är 34:15, vilket även gav en 2:a-plats, vilket var grymt kul! Väldigt skönt att få kvitto på att man gjort saker rätt senaste tiden (y)

Efter Rättviksloppet gjorde jag två riktigt bra träningsveckor med både volym och kvalité (22h + 23h), vilket jag avslutade med att bränna av Hallsta Triathlon förra helgen. Där jag och ett starkt startfält fick tömma oss under 2 st minisprints (400m-10km-2,5km). Kul, jobbigt och väldigt nyttigt! Blev 5:a, vilket påminde mig om hur väldigt gärna jag vill ta mig upp på pallen i ett triathlonlopp snart igen!

Och som rubriken antyder så är det nu dags att lösa in all träning jag gjort senaste tiden, låta kropp och knopp återhämta sig, och ladda inför en otroligt kul och spännande helg i Uppsala nästa vecka! SM över favoritdistansen.. Kan knappt bärga mig! 😀

 

 

 

Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s